Tiina Autio

Tiina Autio
Olen Äänekoskella, mummon mökissä, asuva käsityöläinen. Opetan kädentaitoja, lähinnä erilaisia maalaustekniikoita, posliinin- ja lasin maalausta, kankaan värjäystä sekä kankaan kuviointia maalaamalla ja muilla tavoin. Olen äiti, vaimo ja yhden karvakorvan emäntä.

Pisanka munanmaalaus on ollut minulle aivan uusi maailma. Maalatessani kaikki keskittyy käsissäni olevaan munaan, jonka kuorelle alitajunnastani siirtyy kuva. Käytän kanan-,ankan-, ja hanhenmunia sekä puisia, paperimassaisia ja posliinimunia maalaukseni pohjana.

Värit ja muodot ovat minulle suunnattoman tärkeitä. Ideat kuvioihin tulevat usein luonnosta.Tunnen olevani osa keskisuomalaista kädentaitajien ketjua jo useammassa sukupolvessa, kerrotaanhan Kalevalassakin Sotkan munasta. Luonto ja eri vuoden ajat antavat loputonta voimaa töihini.

Munaklubi on antanut minulle ystäviä, kollegoja ja ymmärtäväisen yhteisön, joka jakaa kiinnostuksen vaikean muodon käyttämiseen koristelun pohjana. Me jaamme ilot ja surut. Joskus kuulisi nuppineulan putoavan lattialle kun maalaamme. Joskus rekka voisi peruuttaa huoneeseen ja sitä ei kuulisi naurun remakan alta. Yhdessä on hyvä olla.

Olen Tiina Autio käsityöläinen. Lapsesta asti olen tehnyt käsilläni

Mainokset

Tietoja munaklubi

Olen MunaKlubin uusin jäsen.
Kategoria(t): MUNAKLUBILAINEN. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s